Skip to Content

E-sport blir stadig mer populært og er en viktig og underholdende del av mange menneskers liv. Mastercard har derfor valgt å inngå et regionalt samarbeid med DreamHack og blir premiumpartner for Northern League of Legends Championship 2020/2021.

Mastercard har allerede et globalt samarbeid med Riot Games som finansiell partner for League of Legends Championship Series (LCS). Men nå inngår de også et partnerskap regionalt og styrker dermed sin tilstedeværelse ytterligere i League of Legends’ community og e-sporten som helhet.

"E-sporten fortsetter å vokse, og vi er ekstremt glade for å kunne ønske Mastercard og deres støtte til e-sporten velkommen til DreamHack-familien,” sier Marcus Lindmark, Co-CEO hos DreamHack.

”League of Legends er en av de viktigste titlene for den raskt ekspanderende e-sporten vi støtter over hele verden. Vi er derfor svært glade for å kunne samarbeide med DreamHack om en ny liga i Nord-Europa, en region der e-sporten er etablert og har en sterk posisjon som fantastisk underholdning”, sier Jessica Ståhlbom, Head of Marketing, Nordics & Baltics, Mastercard.

Les hele pressemeldingen:

DreamHack och Mastercard offentliggör samarbete för NLC 2020