Click to play video

Masterpass™ En raskere måte å handle online

Masterpass er en digital lommebok som samler alle dine kort- og leveringsopplysninger på ett sted. En rask, enkel og sikker måte å betale online.

Betal på et par sekunder

De eneste du trenger å gjøre for å handle online er å klikke på Masterpass-knappen, autentisere kjøpet med BankID eller BankID på mobil og betale. Det tar bare noen sekunder.

Din digitale lommebok

Masterpass er en digital lommebok som er fleksibel og tilgjengelig for alle. Du kan bruke alle dine betalings- og kredittkort i Masterpass. I tillegg til Mastercard kan du for eksempel legge til kort fra Visa, American Express og Diners Club.

Global og sikker betalingsmetode

Masterpass fungerer i 37 land verden over og har i dag flere enn 340 000 tilknyttede butikker. Du handler enkelt og sikkert med Masterpass, også utenfor Norge.

Registrer deg for Masterpass

Vennligst velg en lommebok under. Dersom din bank ikke tilbyr Masterpass, vennligst velg en av våre andre partnere som tilbyr digitale lommebøker til alle norske forbrukere.

 

*For betaling med kort gjelder de alminnelige vilkårene for bruk av kortet, og renter, gebyrer og kostnader kan påløpe i samsvar med din avtale med kortutsteder.