Betale kontaktløst

Mastercard-teknologi for kontaktløse betalinger gjør det å handle raskt og trygt. Det er bare å holde et kontaktløst, aktivert Mastercard- eller Maestro®-kort over en kortleser med det universelle symbolet for kontaktløs betaling. Nå er det enklere enn noensinne å betale, og du slipper å «styre» med kontanter.

Kontaktløse betalinger aksepteres i butikker, på hurtigmatrestauranter, apoteker og kollektivtrafikk og i matvarebutikker over hele verden. Det er også mulig å betale kontaktløst i taxier og ulike typer automater, for eksempel parkeringsautomater.

Kontaktløse betalinger er sikre

Krypteringen er unik for hvert kjøp og beskytter transaksjonsinformasjonen. Kortet forlater aldri hånden din, noe som reduserer risikoen for at det forsvinner eller blir kopiert. Andre sikkerhetsfunksjoner sørger for at du bare betaler én gang, selv om du holder kortet over kortleseren to ganger. Derfor er det kontaktløse Mastercard-kortet den tryggeste måten å betale på.

Her kan du handle kontaktløst

Bruk Mastercards verktøy for å finne ut hvor du kan betale kontaktløst i ditt område.

Her kan du handle kontaktløst

Mastercard Nearby

Med appen Mastercard Nearby er det enkelt å se hvor du kan betale kontaktløst over hele verden.

NearbyApp

Se hvordan kontaktløse betalinger fungerer

Kontaktløse betalinger med Mastercard

Raske betalinger på Globus Supermarkets

Cashless Pioneers: Transport for London

Utstedere som tilbyr våre kort

Mastercard utsteder ikke kort selv. Klikk her for å se hvilke banker og finansinstitusjoner som utsteder Mastercard-kort.