iphone x apple pay

Nå kan du betale med
Mastercard og Apple Pay

Mastercard med Apple Pay gjør at du kan betale med
iPhone, Apple Watch, iPad og Mac i Safari.

Nå kan du bruke Mastercard og Apple Pay hvis du har et Mastercard fra Nordea.

Betale i butikk

Med Apple Pay betaler du enkelt og trygt i butikker. Du kan raskt fullføre handelen ved å bruke de enhetene du bærer med deg hver dag. Du bare holder din iPhone opp mot leseren og godkjenner betalingen. Hvis du bruker Apple Watch, trenger du bare å dobbeltklikke på knappen på siden og holde din Apple Watch opp mot leseren.

Betale på Internett

Bruk Apple Pay til kjøp i alle typer apper med iPhone eller iPad. Du betaler enkelt ved å velge Apple Pay når du betaler i kassen, og fullfører betalingen ved å bruke Face ID eller Touch ID. I Safari på Mac velger du Apple Pay og fullfører betalingen med din iPhone eller Apple Watch.

Legg til ditt Mastercard i Apple Pay

iPhone: Først åpner du appen Wallet og trykker på plusstegnet. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Apple Watch: Først åpner du Apple Watch-appen på din iPhone og velger Wallet og Apple Pay. Deretter velger du Legg til kredittkort eller debetkort og

iPad: Gå til Innstillinger, åpne Wallet og Apple Pay og velg Legg til kredittkort eller debetkort. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Med Mastercard blir det sikkert å betale med Apple Pay

Mastercard utløser en digital «token» som kobles til hver unike enhet og lagres på mobilen. Det betyr at ditt kortnummer og din identitet aldri blir sendt til butikken når du betaler med Apple Pay. Informasjonen lagres heller ikke av Apple eller på din mobil. Du kan alltid føle deg trygg når du bruker Mastercard.

Beskyttelse mot uautoriserte transaksjoner

Du kan føle deg trygg når du bruker Mastercard. Enten du betaler på vanlig måte med kortet eller med mobilen, på Internett eller i en fysisk butikk. Banken som har utstedt ditt Mastercard, holder deg ikke ansvarlig for «uautoriserte transaksjoner»

Appen Mastercard Nearby

Appen Mastercard Nearby gjør det lett for deg å finne butikker der du kan betale kontaktløst eller med din mobile lommebok.

Apple Pay fungerer med iPhone 6 og nyere i butikker, apper og på nettsider med Safari; med Apple Watch i butikker og apper (krever iPhone 6 eller nyere); med iPad Pro, iPad (5. generasjon), iPad Air 2 og iPad mini 3 og nyere i apper og på nettsider med Safari; og med Mac (2012 eller nyere) med Safari med en iPhone eller Apple Watch som er aktivert for Apple Pay. En liste over kompatible ApplePay-enheter får du på https://support.apple.com/km207105.