Sponsing

Respekt, rettferdighet og prestasjon er avgjørende innen idrett og underholdning – og i Mastercard sin bedriftskultur.

Gjennom samarbeid og eksklusive partnere fremmer Mastercard spennende idrettskonkurranser og populære musikkarrangementer som fascinerer mange fans og gir minner for livet – Priceless! 

Mastercard er stolt sponsor av UEFA Champions League, PGA World Tour, BRIT Awards og Grammy Awards® samt offisiell samarbeidspartner med Disneyland® Paris. Mastercards kortinnehavere får derfor regelmessig eksklusive fordeler.

Mastercard har støttet fotballens toppklasse siden 1994

Lidenskapen for fotball forener alle – menn og kvinner, gamle og unge. Som flerårig sponsor av

UEFA Champions League er vi stolte av å støtte den viktigste turneringen for europeiske fotballag.

UEFAs offisielle nettbutikk tilbyr offisielle markedsføringsprodukter.

Oppdag magiske Disneyland Paris med Mastercard

Møt dine Disney-favoritter i deres eget hjem. Fem temaland med klassiske Disney-historier og -sagaer venter på deg i Disneyland Park, fantasiens kongerike.

Eller du kan gå bak kulissene i film- og TV-verdenen i Disney Studios Park. Opplev et storslått stuntshow, ville biljakter eller fritt fall i den fjerde dimensjonen i nyheten Tower of Terror.

Det offisielle samarbeidet med Disneyland Paris gir Mastercard®-kortinnehavere rabatt ved booking og eksklusive fordeler under oppholdet i Disneyland Paris.

I Disney Online Store finner du eksklusive Disney-leker, bamser, klær og gaver, DVD-filmer, TV-spill med mer.

BRIT Awards med Mastercard – et spektakulært show

BRIT Awards er den mest prestisjefylte prisen innen britisk – og kanskje europeisk – popmusikk, og kan sammenlignes med de amerikanske Grammy Awards®.

Prisutdelingen i London er en feiring av årets musikktrender og de mest betydningsfulle musikerne. I februar hvert år møtes stjerner som Adele, Rihanna, Bruno Mars og Coldplay på BRIT Awards, det viktigste arrangementet for det britiske musikkmiljøet, og enkelte artister har allerede vunnet flere priser.

Aktuell informasjon om årets arrangement og vinnere finner du her.

«Hole-in-one» – Priceless 

Mastercard er det offisielle kortet og den foretrukne betalingsmåten for European PGA Tour, US PGA Tour og PGA Champions Tour. Gjennom deltakelse i internasjonale PGA/LPGA-turneringer er Mastercard en flerårig og pålitelig partner for golfsporten.

Mastercard: Offisiell partner for den internasjonale filmfestivalen i Cannes

Filmfestivalen i Cannes er en av verdens viktigste og mest glamorøse filmfestivaler og arrangeres med den franske rivieraen som et fantastisk bakteppe.

I mai hvert år belønnes de beste filmene i ulike kategorier med den ettertraktede Gullpalmen.

Mastercard er stolt av å være offisiell samarbeidspartner for filmfestivalen i Cannes også i år.


Aktuell informasjon om årets festival finner du her.