Mastercard sponser League of Legends Championships

E-sport blir stadig mer populært og er en viktig og underholdende del av mange menneskers liv. Mastercard har derfor valgt å inngå et regionalt samarbeid med DreamHack og blir premiumpartner for Northern League of Legends Championship 2020/2021.

Mastercard har allerede et globalt samarbeid med Riot Games som finansiell partner for League of Legends Championship Series (LCS). Men nå inngår de også et partnerskap regionalt og styrker dermed sin tilstedeværelse ytterligere i League of Legends’ community og e-sporten som helhet.

"E-sporten fortsetter å vokse, og vi er ekstremt glade for å kunne ønske Mastercard og deres støtte til e-sporten velkommen til DreamHack-familien,” sier Marcus Lindmark, Co-CEO hos DreamHack.

En ny nordeuropeisk liga

Northern League of Legends Championship (NLC) er en ny nordeuropeisk liga i Riot Games' populære action-strategi-spill League of Legends, et av verdens mest spilte PC-spill med anslagsvis 115 millioner spillere på verdensbasis. NLC er en toppliga i et helt nytt konkurranserettet økosystem, med kvalifiserte lag fra nasjonale ligaer i Telia Esports Series.

Turneringene organiseres og sendes live av DreamHack og går over sju uker. Ligaen startet 16. juni og avsluttes med sluttspill en gang mellom 4. og 16. august.

Ta reda på mer om NLC och Telia Esports Series

Unike opplevelser og turneringer for deg som ser på

Som offisiell betalingspartner for NLC vil Mastercard tilby unike opplevelser og konkurranser for alle seere som følger livesendingen. Disse tilbudene presenteres løpende etter hvert som spillet skrider frem.

Följ livesändningarna här

”League of Legends er en av de viktigste titlene for den raskt ekspanderende e-sporten vi støtter over hele verden. Vi er derfor svært glade for å kunne samarbeide med DreamHack om en ny liga i Nord-Europa, en region der e-sporten er etablert og har en sterk posisjon som fantastisk underholdning”, sier Jessica Ståhlbom, Head of Marketing, Nordics & Baltics, Mastercard.

Les hele pressemeldingen:

DreamHack och Mastercard offentliggör samarbete för NLC 2020