Forebyggende tiltak for å minimere risiko og eventuelle tap

Enkel, integrert kundekontroll på internett gir en bedre kundeopplevelse

Kundene setter pris på at det er enkelt å handle på internett. Risikoen for svindel kan imidlertid gjøre at kundene velger ikke å handle. Mastercard SecureCode håndterer kundenes bekymringer angående sikkerheten ved netthandel og bidrar samtidig til å minimere antallet kunder som avbryter sine kjøp.

SecureCode gjør det mulig å kontrollere kortinnehavere ved hjelp av en prosess som er integrert i nettstedet ditt, og som dermed er rask og enkel for kundene dine.

Slik fungerer Mastercard SecureCode

Nettkundene verifiserer seg overfor sin kortutgiver før selve transaksjonen kan autoriseres, på samme måte som ved en vanlig terminalkontroll. Kortutgiveren bekrefter i løpet av få sekunder at personen som utfører transaksjonen, er den riktige kortinnehaveren.

Kom i gang

Slik kan du bli en SecureCode-kompatibel forhandler:

  1. Kontakt din transaksjonsbehandler for å forsikre deg om at vedkommende støtter Mastercard SecureCode. Hvis ikke, kan du sende en e-post til SecureCode_Customer_Support@mastercard.com, så tar en representant fra Mastercard kontakt med deg. 
  2. Last ned et SecureCode-kompatibelt, forhandlerbasert plugin-program, tilgjengelig fra kompatible leverandører, til serveren din. Alternativt kan du ta kontakt med en vertsbasert tjeneste som utfører autentiseringsprosessen for deg. Besøk SecureCode technology vendors for å se en liste over SecureCode-kompatible forhandlere.
  3. Utfør en enkel test med Mastercard for å kontrollere at du er klar til å begynne.
  4. Legg til Mastercard SecureCode-programlogoen på nettstedet ditt, slik at kundene vet at du arbeider for å gjøre deres handleopplevelse på internett sikrere. Last ned grafikk.

Ta kontakt med kortinnløseren eller betalingsbehandleren din for å få hjelp til å komme i gang med Mastercard SecureCode. 

SecureCode vendor list