Mastercard for brukersteder

Dagens kunder har stadig færre kontanter på seg. De har økonomisk fleksibilitet takket være kort, og som forhandler er det derfor viktig å akseptere kortbetalinger.

Dra nytte av vårt globale betalingsnettverk. Ta kontakt med en kortinnløser for mer informasjon og hjelp med å komme i gang.

Kortaksept – dine fordeler

Her finner du en oversikt over alle fordelene ved å samarbeide med Mastercard®

Bekjemp kortsvindel med teknologi som EMV-chip, SecureCode®

Mer informasjon om hvordan vår teknologi beskytter din bedrift

Masterpass

Viktig informasjon for brukersteder

Om interchange

Interchange er en avgift som brukerstedets bank betaler for å behandle en betalingstransaksjon. Denne avgiften dekker risikoer og kostnader som kortutstederen pådrar seg ved å opprettholde kontoen for kortinnehaverne. Mastercard har rett til å etablere standardiserte interchange på tvers av landegrenser og innenfor et land. Mastercard benytter samme prosedyre ved etablering av interchange over hele verden. En standardisert interchange sørger for at Mastercards kort utstedes på bred basis, og at Mastercard aksepteres i en rekke butikker.

Mastercard er en pioner i bransjen når det gjelder å utvikle et system for interchange med fullt innsyn. Nedenfor finner du nedlastbare dokumenter som beskriver interchange innenfor EØS og interchange som Mastercard har etablert for ditt land. Vi anbefaler brukersteder å ta kontakt med kortinnløsere eller andre tjenesteleverandører som tilbyr korttjenester, for å få vite mer om Mastercards interchange, nettverk og vilkår.

Mer informasjon

Mastercards offisielle regler og dokumenter

Mastercard Rules (på engelsk)

Transaction Processing Rules (på engelsk)

Chargeback Guide (på engelsk)

Du finner også aktuelle regler og bulletiner på Mastercard Connect

Ofte stilte spørsmål

Har du flere spørsmål? Her finner du svar på ofte stilte spørsmål

Finn en minibank i din regionditt område