Mastercard® Smart Data

En rekke verktøy som hjelper deg å forstå detaljene ved dine bedriftskostnader, slik at det blir enklere å overvåke kostnadene og maksimere effektiviteten

Et smart nettbasert program for kostnadshåndtering

Si farvel til usikkerhetene ved kostnadsrapportering. Denne robuste nettbaserte løsningen for kostnadshåndtering gir din bedrift alt den trenger for å håndtere og kontrollere utgifter, generere omfattende kostnadsrapporter og detaljerte opplysninger om innkjøp i ditt bokføringsprogram. Nyt fordelene med rask, enkel og effektiv beslutningsstøtte.

Forenklet kostnadshåndtering

Når du eller medarbeiderne dine benytter et betalingsverktøy fra Mastercard, blir det samlet inn robuste data som automatisk kombineres med informasjon om kortkontoen. Deretter får du tilgang til detaljert informasjon for gjennomgang og godkjenning.

Fleksibel rapportering

For å håndtere utgiftene er det viktig å forstå hvor pengene dine blir av. Smart Data gir deg mulighet til å overvåke kortkjøp for enkelte forhandlere eller forhandlerkategorier.

Enkel integrering

Robuste eksportmuligheter gjør det mulig å generere tilpassede filer for integrering med bokføringsprogrammet ditt. Dessuten kan du generere Microsoft® Excel®-filer for skreddersydd dataanalyse. Eksportflagg markerer nedlastede transaksjoner, noe som eliminerer doble posteringer.