lighthouse development programme 2018
Click to play video

Lighthouse Development Program

Det beste for lokal styrke

Mastercards hjerte banker for lokale bedrifter med store ambisjoner. Med globale muskler og bred kunnskap hjelper vi små, lokale aktører med å ta de neste skritt videre. Vi er stolte av å presentere fire innovasjonsprosjekter som allerede er i gang. Les mer om dem her.

Gi din nystartede bedrift et løft

Lighthouse Development Program er et nordisk og baltisk initiativ innenfor finansteknologi (FinTech). Det er utviklet av Mastercard i samarbeid med NFT Ventures. NFT Ventures er en investor innen nordisk og baltisk finansteknologi.

Mastercard er et globalt selskap med store ressurser og bred bransjekunnskap. Kombinasjonen av global utbredelse og lokal kompetanse gir nystartede bedrifter uvurderlige muligheter til å vokse. Gjennom en serie workshoper samarbeider vi for å løse de viktigste vekstutfordringene og finne nye samarbeidsmuligheter.

Har du en nystartet bedrift innen FinTech, datasikkerhet, e-handel eller lignende på det nordiske eller det baltiske markedet? Du er da hjertelig velkommen til å søke.

Start Path

Verden endrer seg hurtig og Start Path Global er utviklet for å hjelpe bedriften din til å blomstre og nå nye muligheter. Globale spesialister med mange års erfaring både på godt og vondt er lett tilgjengelige for å hjelpe deg med alt fra å manøvrere gjennom regelnettverk og implementere ny teknologi til å raffinere en klar merkevarestrategi.

Er din bedrift klar til å ta seg ut i verden?

Mastercard Developers

Mastercard Developers er et initiativ som gir tilgang til mer enn 25 programmeringsgrensesnitt (API) for digitale betalinger, data, sikkerhet og ny teknologi. Initiativet styrker kunders, partneres og deres utvikleres evne til nytenking og til å få deres virksomhet til å vokse. Det gir også rom for å utforske betalingsintegrasjoner innenfor nye kategorier, som for eksempel utvidet virkelighet (AR), virtuell virkelighet og tingenes internett.

Les mer